Translate

donderdag 22 november 2012

Sandy

Naast "de Google bril", komt er nu ook een concurrerende "Vuzix bril"! Een bril, waardoor je op een figuur uit Star Wars gaat lijken. Hij bevat: een microfoon, een oorstuk, een camera, gps-sensoren en een klein schermpje ter hoogte van het oog.

Het succesvolle Amerikaanse "Lingerie Football" rukt op. Deze combinatie van seks, sport en geweld blijkt een groot succes! Binnenkort ook in Europa. Uiteindelijke doel: een echte Olympische sport. De oude Grieken moesten eens weten.

Stoere dames in lingerie met een futuristische bril op hun neus. Met op het schermpje de informatie van de tegenstander: leeftijd; lengte, borsten- en billenomvang; omtrek taille; seksuele voorkeur; hobby's; kwalen en gebreken.

Sandy Island - in het zuiden van de Grote Oceaan - is verdwenen!

Je zult het eilandje net voordelig hebben gekocht. Flink ingesmeerd met zonnebrandolie peddel je in je roeibootje er naartoe. Met een rugzak vol antibiotica tegen enge insecten en met een kloppend angstig hart vanwege eventuele piraten, tuur je door je verrekijker.

Vervolgens werp je nogmaals een blik op het kompas. Maar op de plaats, waar jouw privé-eiland zou moeten zijn, kijkt een reuzenmanta (enorme rog) je een beetje scheel aan. Hij wil met je spelen.

Heeft die sexy dame van het makelaarskantoor - met die splashing Google bril - jou gvd een oor aangenaaid. Zeker een vriendinnetje van orkaan Sandy. Mooi "blub-blub"!

Willem-Alexander en Maxima promoten Nederlandse producten en design in Brazilië.

Op het journaal zie ik een peloton sexy bruine meisjes in oranje tangaslip, met in hun mond een dampende rookworst, over de boulevard van Copacabana fietsen.

Op hun neus prijkt een flitsende rood-wit-blauwe Vuzix-bril. Alleen de gele houten klompen, een aan het stuur bevestigd vrolijk gekleurd, draaiend plastic windmolentje en een bosje tulpen in het mandje ontbreken nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten