Translate

maandag 29 oktober 2012

Een kreukelakkoord

Mark Rutte en Diederik Samsom verbreken vandaag de radiostilte. Er komt nu blijkbaar "een beeldmoment". De boel (= Nederland) wordt op orde gebracht! Ben benieuwd hoeveel dat nu weer gaat kosten.

Antwerpse havenbaronnen trekken lieslaarzen aan en gaan nu zelf de Westerschelde uitdiepen. Dat geleuter met Nederland moet maar eens afgelopen zijn!

Orkaan Sandy neemt aan kracht toe. New York wordt hermetisch dichtgetimmerd, en de beurzen op Wall Street gaan - tijdelijk? - dicht. Zou het geld nu echt op zijn?

Red Bull coureur Sebastian Vettel wint wederom de Grand Prix van India. De vonken vlogen er vanaf! Mijn vrolijke schoonbroer, die dragraces rijdt op lachgas, zou het dus ook eens met Red Bull kunnen proberen.

Bedgeheimen onthuld: de biseksuele Marlène Dietrich - een notoire mannen- en vrouwenverslindster - blijkt het nu ook met vader en zoon J.F. Kennedy te hebben gedaan. De toen al wat oudere Joe Kennedy had ze pas op 60 jarige leeftijd te pakken. "Denk je wel aan mijn kapsel schat".
Seks en politiek zijn onafscheidelijke vrienden.

De Amerikanen vonden in 1882 zelf het elektrische strijkijzer uit. En nu roept er nota bene een Amerikaan; dat we ons moeten bevrijden van de tirannie van het strijkijzer.

Zie je het al voor je: Mark Rutte en Diederik Samsom - beiden in een gekreukeld hemd - openbaren een nieuw kreukelakkoord. Wat zal mamma blij zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten